Congres

Bijzondere congreslocatie

Een congres, symposium of seminar krijgt meerwaarde door een inspirerende locatie. De Veerensmederij is zo'n locatie. Centraal gelegen in Nederland, uitstekend bereikbaar per auto en trein én voorzien van alle moderne faciliteiten. 

Uw event in een monument

De Veerensmederij is een industrieel rijksmonument. Eyecatchers van de locatie zijn het fraaie metselwerk met hoge gietijzeren vensters, de bijzondere ijzeren dakspantconstructie, de unieke schoorstenen en de originele opbouw met houten ventilatieluiken. Het pand ligt op de Wagenwerkplaats, een industrieel spoorcomplex met tal van monumentale panden.  

Elke opstelling mogelijk

Wilt u een podium voor uw sprekers en een tribune voor uw gasten? Of juist een gelijkvloerse opstelling? In de theaterzaal is elke gewenste setting voor uw evenement te creeëren. Bovendien hebben we alle technische faciliteiten (verlichting, rigging, projectie etc.) en cateringmogelijkheden in huis die u als organisator verwacht. Naast de plenaire zaal vindt u een foyer met bar waar u gasten kunt ontvangen en tijdens pauzes kunt borrelen, lunchen of netwerken.

Kom langs voor een bezichtiging

De Veerensmederij ondersteunt u graag bij de organisatie van een succesvol seminar, congres of symposium. Wilt u meer weten? Neem contact op met een van onze adviseurs of kom langs voor een rondleiding. 

Best Business Deal Vraag een offerte aan