Feest

Feestlocatie met een verhaal

Langzaam druppelen uw medewerkers of relaties binnen in de Veerensmederij. Het wow-gevoel? Dat hebben ze al. Want op weg naar de entree passeerden ze tal van monumentale industriële panden. 

Uw feest in een rijksmonument

Dat gevoel wordt binnen alleen maar versterkt. Want in het rijksmonument springen direct authentieke details in het oog, zoals het metselwerk met hoge gietijzeren vensters, de ijzeren dakspantconstructie, de schoorstenen en de originele opbouw met houten ventilatieluiken. In die setting is alles mogelijk. Dat maakt de Veerensmederij een perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest. Een locatie met een verhaal en sfeer en uitstraling van zichzelf.

Catering, entertainment en faciliteiten

Maar ook de andere ingredienten voor een goed bedrijfsfeest hebben we in huis. Onze ervaren eventorganisatoren denken mee over een programma dat uw gasten inspireert. We zorgen voor catering op hoog niveau, uiteraard helemaal op basis van uw wensen. En desgewenst regelen we spetterend entertainment, waarvoor we natuurlijk alle technische faciliteiten in huis hebben. Wilt u meer weten? Neem contact op of kom langs voor een rondleiding.

Vraag een offerte aan