Faciliteiten

De Veerensmederij is een industrieel Rijksmonument.

Ruimtes

De theaterzaal heeft een vlakke vloer van 360 m2. Hier kunnen meerdere opstellingen gerealiseerd worden, met of zonder podium en tribunes. De aangrenzende foyer met bar heeft een oppervlakte van 140 m2. De ruimtes zijn volledig te verduisteren en beschikken over geluiddichte wanden. De doorgangen in het gebouw – ook die naar het podium – zijn ruim en kunnen onder meer voertuigen doorlaten. Verder is er een groot buitenterras.

Capaciteit

Diner: 200 tot 300 personen
Congressen: 300 tot 350 personen
Feesten: 350 tot 400 personen

Techniek

De Veerensmederij beschikt over hoogwaardige technische en audiovisuele faciliteiten. Van (show)verlichting tot rigging en van geluidsversterking tot projectiemogelijkheden. Heeft u speciale wensen op het gebied van techniek? Dan realiseren we die graag.

Horeca

De Veerensmederij beschikt over eigen cateringvoorzieningen. We staan voor hoogwaardige, creatieve catering met een duurzame insteek. Uiteraard houden we daarin rekening met eventuele allergie- en dieetwensen. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

Entertainment

Op zoek naar inspirerende workshops, teambuildingsactiviteiten, een dj of ander verrassend entertainment tijdens uw evenement? Onze medewerkers van De Veerensmederij komen graag met  eenvoorstellen en ondersteunen u met de organisatie van uw evenement. 

Offerte aanvragen

Industrieel rijksmonument

De Veerensmederij is een van de rijksmonumenten op de Wagenwerkplaats. Op dit industriele spoorcomplex onderhield en repareerde de Hollandsche IJzeren Spoorwegmaatschapij (en later de NS) jarenlang haar goederenwagons. De oude fabriek die als smederij dienst deed, is recent volledig gerestaureerd. Nu is de Veerensmederij in gebruik als industriële locatie voor evenementen als seminars, congressen, beurzen, jaarvergaderingen, bedrijfsfeesten, relatie-evenementen, productlanceringen, awarduitreikingen en modeshows.

Bekijk foto's van de Veerensmederij