Faciliteiten

De Veerensmederij is een industrieel Rijksmonument. De locatie bestaat uit twee zalen die eenvoudig te koppelen zijn tot één grote ruimte.

Ruimtes

De theaterzaal heeft een vlakke vloer van 360 m2. Hier kunnen meerdere opstellingen gerealiseerd worden, met of zonder podium en tribunes. De aangrenzende foyer met bar heeft een oppervlakte van 140 m2. De ruimtes zijn volledig te verduisteren en beschikken over geluiddichte wanden. De doorgangen in het gebouw – ook die naar het podium – zijn ruim en kunnen onder meer voertuigen doorlaten. Verder is er een groot buitenterras.

Capaciteit

Diner: 250 personen
Congressen: 300 personen
Feesten: 400 personen

Techniek

De Veerensmederij beschikt over hoogwaardige technische en audiovisuele faciliteiten. Van (show)verlichting tot rigging en van geluidsversterking tot projectiemogelijkheden. Heeft u speciale wensen op het gebied van techniek? Dan realiseren we die graag.

Horeca

De Veerensmederij beschikt over eigen cateringvoorzieningen. We staan voor hoogwaardige, creatieve catering met een duurzame insteek. Uiteraard houden we daarin rekening met eventuele allergie- en dieetwensen. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

Entertainment

Op zoek naar inspirerende workshops, teambuildingsactiviteiten, een dj of ander verrassend entertainment tijdens uw evenement? De Veerensmederij komt graag met voorstellen en ondersteunt u met de organisatie van uw evenement. 

Offerte aanvragen

Industrieel rijksmonument

De Veerensmederij is een van de rijksmonumenten op de Wagenwerkplaats. Op dit industriele spoorcomplex onderhield en repareerde de Hollandsche IJzeren Spoorwegmaatschapij (en later de NS) jarenlang haar goederenwagons. De oude fabriek die als smederij dienst deed, is recent volledig gerestaureerd. Nu is de Veerensmederij in gebruik als industriële locatie voor evenementen als seminars, congressen, beurzen, jaarvergaderingen, bedrijfsfeesten, relatie-evenementen, productlanceringen, awarduitreikingen en modeshows.

Bekijk foto's van de Veerensmederij

Specificaties

Capaciteit

  • 250 parkeerplaatsen

Oppervlakte

  • Event ruimte 360 m²
  • Ontvangst ruimte 160 m²

Afmetingen

  • Doorgang podium (b x h) 500 x 240cm

Voorzieningen

  • Industriële locatie
  • Centraal in Nederland
  • Groot buiten terrein
  • Volledig te verduisteren 

Downloads

 

Offerte aanvragen