Nieuws

Boek nu je eindejaarsreceptie

Last minute deal! Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsreceptie te organiseren. Boek voor 21 november en profiteer van 50% korting op de locatiehuur.

Sluit het jaar af met een eindejaarsreceptie
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom nu alvast met het organiseren van je eindejaarsreceptie en zet de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsevenement is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of netwerkborrel nu met collega's of met relaties viert; in de Veerensmederij in Amersfoort gaat het zeker waardevol en gezellig worden!

Vooruitkijken naar komend jaar
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk evenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf.  

Deze deal niet missen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan Neem contact op