Referenties

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat nodigde belangstellenden uit om tijdens de tweejaarlijkse ‘Kraaiennestdag’ van gedachte te wisselen over nieuwe ontwikkelingen en de betekenis daarvan voor werk, organisatie en samenwerking. Op het programma stonden 2 rondes met parallelle workshops, over de (tussen)resultaten, aanpak en koers van het programma Strategische Verkenningen. 

“Mooie-oud-industriele locatie, die goed bereikbaar is zowel met OV als met eigen vervoer. Een zeer geslaagde dag, mede dankzij de mooie locatie.”


Jetske Poland
Zes vragen voor een perfect georganiseerd evenement!

Hoe zorg je ervoor dat mensen nog lange tijd napraten over jouw evenement? Ga rustig zitten en geef, voordat je gaat organiseren, antwoord op deze vragen.


5 tips om je eventbudget onder controle te houden

Geen geld, geen evenement! Een begroting is de ruggengraat van elk evenement en het is bepalend voor het succes of falen van de evenementenplanning en -coördinatie ervan.


Hoe stimuleer je netwerken tijdens je event?

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen evenementen bijwonen is om nieuwe contacten te ontmoeten, hun netwerk te laten groeien en meer te leren van deskundigen. Bekijk onze tips!


Geslaagd symposium voor woningcorporaties

Wethouders, woningcorporaties en huurdersorganisaties uit heel Nederland kwamen onlangs in De Veerensmederij bij elkaar. Ze woonden er het symposium bij van Stichting Visitatie Woningcorporaties Nederland.


‘Het zijn sfeervolle, inspirerende ruimten’

Een congres organiseren voor ruim 150 man die vanuit alle uithoeken van het land moeten komen is geen sinecure. Gemeentelijk Samenwerkingsverband DataLand koos voor De Veerensmederij.


OmgevingsCongres2017

14 september HET congres over de Omgevingswet in De Veerensmederij. Voor en door mensen met passie voor de fysieke leefomgeving. Het OmgevingsCongres is bedoeld voor iedereen die direct of indirect met de Omgevingswet in aanraking komt.


Terugblik Inspiratiedag CoolProfs

Onlangs organiseerde CoolProfs haar jaarlijkse inspiratiedag CoolUp. Het evenement voor klanten en relaties draait ditmaal om het thema Digitale Transformatie.


Vernieuwend GfK FMCG Jaarcongres

Een inhoudelijk sterk programma, goede sprekers, netwerkmogelijkheden; allemaal ingrediënten voor een geslaagd congres.


Best Business Deal

De Veerensmederij introduceert een speciale Best Business Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor slechts € 53,50 per persoon!