Referenties

Stichting Verslavingsreclassering GGZ Amersfoort

Even geleden vond het afscheidscongres van vertrekkend SVG-directeur Edwin ten Holte plaats in De Veerensmederij. Vier sprekers blikten terug op tien jaar verslavingsreclassering en keken vooruit. Inhoudelijke inzichten en pitches over de toekomst van het vak passeerden de revue. Omlijst door de intieme muziek van singer-songwriter Anne Rune. 

“Goede faciliteiten, akoestiek en service. Een karakteristieke industriële omgeving die goed aangepast wordt aan de inhoud en karakter van het event.”


Rob Mérelle
Zes vragen voor een perfect georganiseerd evenement!

Hoe zorg je ervoor dat mensen nog lange tijd napraten over jouw evenement? Ga rustig zitten en geef, voordat je gaat organiseren, antwoord op deze vragen.


5 tips om je eventbudget onder controle te houden

Geen geld, geen evenement! Een begroting is de ruggengraat van elk evenement en het is bepalend voor het succes of falen van de evenementenplanning en -coördinatie ervan.


Hoe stimuleer je netwerken tijdens je event?

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen evenementen bijwonen is om nieuwe contacten te ontmoeten, hun netwerk te laten groeien en meer te leren van deskundigen. Bekijk onze tips!


Geslaagd symposium voor woningcorporaties

Wethouders, woningcorporaties en huurdersorganisaties uit heel Nederland kwamen onlangs in De Veerensmederij bij elkaar. Ze woonden er het symposium bij van Stichting Visitatie Woningcorporaties Nederland.


‘Het zijn sfeervolle, inspirerende ruimten’

Een congres organiseren voor ruim 150 man die vanuit alle uithoeken van het land moeten komen is geen sinecure. Gemeentelijk Samenwerkingsverband DataLand koos voor De Veerensmederij.


OmgevingsCongres2017

14 september HET congres over de Omgevingswet in De Veerensmederij. Voor en door mensen met passie voor de fysieke leefomgeving. Het OmgevingsCongres is bedoeld voor iedereen die direct of indirect met de Omgevingswet in aanraking komt.


Terugblik Inspiratiedag CoolProfs

Onlangs organiseerde CoolProfs haar jaarlijkse inspiratiedag CoolUp. Het evenement voor klanten en relaties draait ditmaal om het thema Digitale Transformatie.


Vernieuwend GfK FMCG Jaarcongres

Een inhoudelijk sterk programma, goede sprekers, netwerkmogelijkheden; allemaal ingrediënten voor een geslaagd congres.


Best Business Deal

De Veerensmederij introduceert een speciale Best Business Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een compleet congres voor slechts € 49,50 per persoon!